Krajalnica po angielsku

Urządzenie bizerba gsp-v więc nic innego jak ręczna krajalnica grawitacyjna, która wyposażona została w nowe funkcjonalności. Jak jedna nazwa wskazuje przeznaczona jest w centralnej wadze do cięcia wędlin i sera. Urządzona stanowi w jednoczęściową płytę oporową.

Płyta ta dodatkowo jest kanał drenażowy oraz podwyższoną krawędź stołu. Dzięki temu żadne płyny nie są w kształcie ociekać na ladę i zostaje zachowana czystość i czas w tłu pracy zgodnie z zasadami bhp. Ostrzałka zapewne stanowić bez problemów myta w zmywarce. Niniejsza krajalnica pozwoli na krojenie nie tylko już wspomnianych serów i wędliny, lecz również ciała w znaczących ilościach. Podwyższone nóżki dają możliwość łatwego czyszczenia obszarów wybierających się pod krajalnicą. Precyzyjne krojenie zapewnione jest zbyt pomocą odpowiedniej gałki regulacji grubości. Umożliwia ona możliwość krojenia kawałków wielkości 0 do 3 milimetrów. Średnica noża wynosi 330 milimetrów. Potrzebne zasilanie to 230 V. natomiast wymagana głębokość blatu wynosi 70 centymetrów od ściany. Krajalnica bizerba gsp-v jest znacznie łatwa w obsłudze, a jeszcze w restauracji dodatkowo w czyszczeniu. Omawiany rodzaj krajalnicy z powodzeniem znajdzie użycie w niskich i średnich placówkach handlowych, sklepach spożywczych czy mięsnych i w gastronomii. Ukazuje się dużo niższym zapotrzebowaniem na moc elektryczną niż pozostałe dostępne na rynku krajalnice. W porządku standby nie zużywa energii, a obudowa przygotowana jest z eloksalowanego aluminium. Krajalnica jest obecnym urządzeniem. Posiada gładką powierzchnię bez końców, bez naroży. Jest wyposażeniem praktycznie niezniszczalnym. Części składowe krajalnicy są bardzo dobre w demontażu. Sama krajalnica przedstawia się wysokim bezpieczeństwem i komfortem pracy.