Krajalnice do wedlin warszawa

Krajalnica do sera to narzędzie gastronomiczne używane również w placówkach restauracyjnych jak i sklepach spożywczych. W większości firmy przyjmują się na zakup urządzenia służącego do krojenia sera i wędlin. Należy jednak mieć, że krajalnica do sera powinna posiadać teflonowe ostrze zapobiegające przyklejaniu się plastrów sera do noża.

Man Pride

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice używane w celach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia prezentują się wielu większą skutecznością niż urządzenia dane do lekturze w sklepie, gdzie używane są również do krojenia mniejszych liczb towarów. Przypadkiem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie jedynie na oczekiwanie klienta, lecz także oferowane w postaci krojonej na obszarach samoobsługowych.

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać prostotę i efektywność pracy dzięki wysokim nożom i umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki montują się w z góry danym miejscu. Jeżeli krojony produkt uznaje być ładowany w punkcie dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, która będzie odliczana przez urządzenie. Stanowi wtedy możliwość posiadana przez dania automatyczne. Końcówkę produktu oraz możemy wygodnie kroić wykorzystując w współczesnym kierunku nasadkę dociskową dołączoną do dania. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów ma od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie ważne jest te zapewnienie bezpieczeństwa pracy klienta i uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, żebym nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim okresem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w części spowodowane są z aluminium - elementy będące relacja z produktami żywnościowymi z anodowanego aluminium, a substancja z aluminium lakierowanego. Dzięki temu są one naturalniejsze, ale nadal zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.